Danijela Štajnfeld: “Predala sam snimak priznanja mog silovatelja još pre tri meseca tužiocu i policiji. I od njih više ništa nisam čula…”

0
Foto: Printscreen N1

Glimica Danijela Štajnfeld na Tviteru je napisala da je još pre tri meseca dostavila tužilaštvu snimak na kojem čovek koji ju je silovao priznaje da je to učinio, ali da nije bilo nikakve reakcije nakon toga.

Ona je to napisala reagujući na jedan od komentara da Tviteru da bi bilo dobro da i ona kaže ime osobe o kojoj se radi pošto je Milena Radulović javno progovorila da je silovao Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škoel glume. Posle nje u javnost je izašla i Iva Ilinčić.

“Tako bi bilo dobro da se sada i Danijela Štajnfeld ohrabri i napokon izrekne ime gada koji ju je zlostavljao… Ne samo zbog nje već i zbog potencijalno novih žrtava tog monstruma”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

“To i ja kažem. Dala sam audio snimak priznanja od mog silovatelja pre 3 meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim Vas pitajte, i zbog mene i zbog svih Vas!”, odgovorila je Danijela na objavu.