Danijel Redklif pred kamerama BBC otkrio porodičnu tragediju i rasplakao se: “Želeo sam da se vratim u prošlost i da mu kažem da ga i dalje volimo…” (VIDEO)

0
Foto: Profimedia

Bila je to porodična tragedija i čak ni magični štapić čuvenog Harija Potera nije mogao da odagna bol koju je glumac Danijel Redklif osetio čitajući oproštajno pismo svog pradede, preneo je B92.

Danijel Redklif, glumac koji je igrao dečaka čarobnjaka u osam filmova o Hariju Poteru, rasplakao se kada je pročitao oproštajno pismo koje je napisao njegov pradeda, koji je sebi oduzeo život.

Glumac se pojavio u BBC emisiji “Ko misliš da si ti?” i saznao bolnu porodičnu tragediju i detalje koji su prethodili samoubistvu njegovog pradede.

U emisiji, Redklif je saznao detalje o svom pradedi Semjelu Geršonu koji je držao porodičnu juvelirnicu, a koja je 1936. godine opljačkana. Lopov je odneo nakit u vrednosti od oko 3.000 dolara.

Pošto se plašio da neće moći da naplati štetu od osiguravajuće kuće, Redklifov pradeda nije mogao da se izbori sa pritiskom i ubio se, prenosi Indipendent.

“Samo sam poželeo da se vratim u prošlost i da mu kažem da kroz šta god da prolazi, ima mnogo toga da ponudi ljudima koji su oko njega i koji ga i dalje vole”, rekao je Redklif.