Danijel Krejg: “Oduvek sam išao u gej barove da bih izbegao tuče”

0

Od prikazivanja ranjivijeg Bonda do pink sakoa na crvenom tepihu, Danijel Krejg je naporno radio da prkosi očekivanjima muškosti – pa nije bilo iznenađenje kada je glumac otkrio da voli da posećuje gej barove.

“Išao sam u gej barove oduvek”, rekao je Krejg u podcastu “Ručak sa Brusom. “Jedan od razloga: zato što se ne sukobljavam tako često u gej barovima”, prenosi Gardijan.

Ovaj 53-godišnjak je rekao da je počeo da odlazi u gej barove kao mlad jer je želeo da izbegne da “završi u nevolji” tokom noćnog provoda, što se, kako je rekao, dešavalo “prilično” na otvorenim mestima.

Krejg, koji je deceniju u braku sa Rejčel Vajs, takođe je rekao da je to kada je bio samac bio dobar način za upoznavanje žena.

“[Gej barovi] bi bili samo dobro mesto za izlazak“, rekao je on. „Svi su bili kul, svi. Zapravo niste morali da iznosite svoju seksualnost. Bilo je OK. I bilo je to vrlo bezbedno mesto za boravak. Mogao sam tamo da upoznam devojke, jer tamo ima mnogo devojaka iz istog razloga iz kog sam ja bio tamo. To je bio nekakav skriveni motiv.”