Dačić: “Tončeva sam naterao da se izvini Vučiću, odlazim ako nas naprednjaci ne pozovu u Vladu…”

5
BETAPHOTO/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE/DS

Predsednik Socijalističke partije Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je za Kurir da se svaki dan čuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da je svog potpredsednika Novicu Tončeva naterao da se izvini lideru Srpske napredne stranke.

Dačić je najavio da će otići sa čela stranke, ukoliko ih naprednjaci, zbog nekoliko demonstranata iz redova SPS-a, ne pozovu u novu Vladu Srbije.

Veoma je važno da se shvati da je svima onima koji žele da destabilizuju Srbiju i sruše Vučića sastavni deo strategije odvajanje SPS-a od Vučića i SNS-a, rekao je Dačić.

Da bi se to ostvarilo, treba prvo srušiti Dačića i to je taj specijalni rat koji vode protiv SPS-a kako bi ga okrenuli na drugu stranu, smatra lider socijalista.

Kada je reč o Tončevu, Dačić navodi da mu je “milion puta” rekao da probleme sa lokalnog ne prenosi na republički nivo, jer to nema veze sa Vučićem i SNS u celini.

5 KOMENTARA

  1. Koji si ti uvlakac, sve bi dao za vlast…sns ce sam napraviti, veliku gresku ce napraviti ako te pozove..i ako te zove za dobru navlakusu…uvesces stranku goru nego radikalnu

  2. Da, Dačiću podnosiš ostavku ukoliko te tvoj šef ne pozove u vladu. U pravu si, ti i tvoj šef drugo niti ste rasili, niti umete da radite. Ako podneseš ostavku na mestu čelnika SPS, šta bi radio drugo? Sledi ti preletanje, gde, u SNS, to je isto, ali nečeš biti vođa. Do sada si bio tihi klimoglavac Koštunici, Tadiću i na kraju Vučiću. Sjajno! Ti i tvoj šef uništiste privredu i staviste zemlju na dbu bede i jadi u Evropi. Pucaju vam hvalospevi i bajkolaži, a tek korona šta će vam uraditi i vi njoj? Sve ljude si rasplakao, jer bez tebe ne mogu da bitišu i još ostaće bez tvoje pesme.

  3. Uff svi ćemo se potresti što ćeš otići sa čela stranke. Mnogo si nam bitan. 😆😆😆 Ako ništa drugo bar ćemo se rešiti ovih lopurda. SPS ubedljivo najgora stranka.

  4. koji mucenik i uvlakac. Pa oni vise nece da ga uzmu cak ni da peva pod satrama a o ozbiljnijim obavezama i da ne govorimo.
    Normalno ovo je sve trik velikog vodje ali i sada se vidi nasta je spao Milosevicev djak.

Comments are closed.