Dačić: “Hvala Tomi Fili što je pomogao da i u Beogradu osvojimo većinu zajedno sa SNS”

0
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

“Čestitam Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci pobedu na izborima, sa željom da uspešno vode Srbiju putem mira, stabilnosti, ekonomskog razvoja i zaštite nacionalnih i državnih interesa, a mi smo spremni da tome damo svoj doprinos”, objavio je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić na svom Instagram nalogu.

“Naša izborna lista osvojila je oko 100.000 glasova više nego na prethodnim izborima, što je velika obaveza svih nas da opravdamo podršku građana”, naveo je Dačić.

Istakao je da je beskrajno zahvalan njegovom drugu i prijatelju Tomi Fili, koji je pomogao da “i u Beogradu ostvarimo dobar rezultat i da zajedno sa Srpskom naprednom strankom osvojimo većinu u Gradskoj skupštini”.

Dačić je zahvalio građanima koji su glasali za izborne liste SPS.

“Zahvaljujem se svim našim biračima što su dali nepodeljenu podršku Aleksandru Vučiću, našem zajedničkom predsedničkom kandidatu. Veliko hvala i našim prijateljima i koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije, kao i Udruženju Naša Drina i Savezu penzionera Srbije. Hvala svima, niste pogrešili. Idemo dalje”, napisao je Dačić.