Đorđe Mijatović, brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića ubijen je juče u Beogradu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukla dvojica huligana u dečijem parku na Voždovcu.

„Sinoć oko 18-19h policija je dobila poziv da je došlo do neke tuče, otišla je na adresu na opštinu Voždovac, zatekla je povređenog sa suprugom. Odvezen je u Uregentni i tamo je preminuo“, izjavio je Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova objasnio je da se Mijatovićev sin prethodno žalio da mu je oteta lopta, i da je imao problem sa dvojicom muškaraca. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli.

Dačić je naglasio da se utvrđuje da li je preminuo od posledica udaranja.

„Utvrdiće obdukcija, lekari kažu da je imao i neke epileptične napade“, naveo je.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa nemilim događajem nakon kog je Mijatović preminuo.

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.