Dača Ikodinović i Ognjen Koroman ušli u Narodnu stranku Vuka Jeremića: “Ovde se i kroz sport forsiraju podele…”

1
screenshot/twitter/narodna stranka

 (Beta) – Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i bivši fubaler Ognjen Koroman biće predsednik i zamenik predsednika Odbora Narodne stranke za sport, rečeno je danas novinarima u sedištu te stranke u Beogradu.

Ikodinović i Koroman su naveli da se nisu formalno učlanili u Narodnu stranku, već da su došli “na poziv njenog predsednika Vuka Jeremića u koga imaju poverenja i sa čijim se idejama slažu”.

Ikodinović je rekao da će se njegov rad “bazirati na školskom sportu”, a nije želeo da komentariše rad resornog ministra Vanje Udovičića “dok se ne upozna sa onim što je on radio”.

Koroman je rekao da “živimo u diktaturi gde nije dozvoljeno da se razmišlja svojom glavom” i da “neko mora biti deo Srpske napredne stranke da bi mogao da radi u fudbalu”. On je naveo da je imao takve ponude i da ih je odbio. 

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je rekao da će Ikodinović i Koroman raditi na “promeni katstrofalne situacije u srpskom sportu”.

“Kroz sport se ovde forsiraju podele, kao što se forsiraju podele u svakom delu društva i to mora da se menja”, rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da to što su Ikodinović i Koroman prihvatili da učestvuju u radu Narodne stranke “može da im donese probleme, da se možda nađu na stranicima tabloida”.

1 KOMENTAR

Comments are closed.