“Da se oglasi ili da prizna da je pod pritiskom vlasti”: Savez za Srbiju izlepio plakatima sa likom Zagorke Dolovac ulaz u Tužilaštvo

1
Foto: Savez za Srbiju

Lideri Saveza za Srbiju izlepili su plakatima sa slikom tužiteljke Zagorke Dolovac i tekstom “Nema slike, nema tona” ulaz u Republičko javno tužilaštvo uz poziv da, kako kažu, ona konačno počne da radi svoj posao, preneo je N1.

Svez za Srbiju traži da se tužiteljka oglasi u vezi sa brojnim aferama, posebno u vezi sa slučajem uzbunjivača Aleksandra Obradovića ili da javno prizna da je pod pritiskom vlasti i da zato ne reaguje.

Lideri SZS poručuju da je današnji skup poslednja opomena i da Zagorka Dolovac mora da poštuje Ustav i zakone, a ne da štiti one koji ih krše.  

“Mi smo rekli da pozivamo Zagorku Dolovac da radi svoj posao i ona taj posao treba da radi od danas. Ukoliko shvata i ukoliko razume da ne poštuje sada zakon i da štiti kriminalce. Ukoliko ne, mi ćemo insistirati na njenoj smeni, odnosno na ostavci Zagorke Dolovac. Na načine kako to radimo sa svima ostalima. Kao što smo insistirali da je doktorat Siniše Malog plagijat, tako ćemo insistirati na ostavci Zagorke Dolovac”, rekao je pred Višim javnim tužilaštvom Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret.

1 KOMENTAR

  1. Mislim da je konacno red da G-dja Dolovac pocne da radi svoj posao i da zastiti gradjane i drzavu od najvecih kriminalaca i mafijasa a to su Djilas, Jeremic, Obradovic. Konacno da pokrene postupak za sirenje mrznje, izazivanje opasnosti, lepljenje plakata sa likovima javnih licnosti, poziva na linc, na nasilne promene vlasti,… Ima tu materijala za po 20 godina svakom. Ove takozvane slobode su prevrsile svaku meru.

Comments are closed.