Da li ti pomeranje takmičenja daje šansu da se prijaviš za AIBG Belgrade -intenzivno studentsko programersko takmičenje?

  0

  Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, po četvrti put sa ponosom organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade),intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.

  Kako smo dobili priliku da takmičarima obezbedimo veću sigurnost u smislu epidemiološke situacije, kao i bolju tehničku opremljenost, takmičenje AIBG Belgrade pomereno je za 10. i 11. decembar. Timovi će imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri i tako odrediti pobednika takmičenja, kog očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.

  Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, sa ciljem da im pružimo priliku da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja.

  Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 92 lokalne grupe u 33 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

  Ne propusti priliku da osvojiš vredne nagrade, zato nam se pridruži 10. i 11. decembra.

  Prijave će biti otvorene u periodu od 3. do 21. novembra na sajtu aibg.best.rs. Okupi tim i prijavi se!

  U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, takmičenje će biti održano online.