Da li ste spremni za Weekend Bazzar i nezaboravan provod pored reke za celu porodicu

  0
  Foto: Mihailo Rakonjac/OSC

  Očekuju vas originalni domaći proizvodi, raznovrsna ponuda hrane i pića, kao i kulturno-zabavni program uz muziku i leškarenje u Piknik zoni!

  Ljubitelji ručno pravljenih proizvoda i originalnih domaćih brendova imaće priliku da posete Weekend Bazzar festival koji će biti održan tokom predstojećeg vikenda, 25. i 26. juna na Sava Promenadi.

  Foto: Mihailo Rakonjac/OSC

  Tokom poslednjeg junskog vikenda na platou iza Geozavoda, Weekend Bazzar festival će na jednom mestu okupiti unikatne domaće brendove u okviru Komuna market zone, kao i muzičare, umetnike i animatore.

  Pored velikog broja izlagača domaćih brendova, ovaj family-friendly festival je pripemio i Food & Piknik zonu za sve ljubitelje piknika u prirodi i ukusnih zalogajčića uz sunčanje i pogled na reku.  Osim u raznovrsnim ukusima, posetioci će moći da uživaju i u muzičkim numerama poznatih bendova i gradskih di-džejeva.

  Kako bi poseta ovoj manifestaciji bila nezaboravna i za najmlađe, pripremljen je niz aktivnosti za decu tokom čitavog dana. Mališane očekuje nezaboravan provod uz skakutanje u igraonici na naduvavanje, dečije predstave i nožni bilijar.

  Sava Promenada će tokom ovog vikenda biti pretvorena u idealnu lokaciju za sve one koji su u potrazi za originalnim poklonom, kao i za opuštanje i porodičnu zabavu u prirodi sa kućnim ljubimcem. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a radno vreme festivala je u subotu i nedelju od 17 do 23.