Da li ste spremni za sladoledna iznenađenja iz Frikoma ove zime

  0
  Foto: Promo

  Sladoled predstavlja mnogo više od užitka u omiljenim ukusima i njihovim kombinacijama. Vezujemo ga za posebne prilike, trenutke zadovoljstva sa porodicom i prijateljima ili opuštanja nakon napornog dana uz omiljenu knjigu ili seriju. Ako ste ikada poželeli da uživate u omiljenom ukusu sladoleda u najrazličitijim prilikama pronašli smo pravu poslasticu za vas.

  Iz Frikoma smo navikli na iznenađenja tokom cele godine, a ova kombinacija nikog neće ostaviti ravnodušnim. Frikom i Plazma su se ponovo udružili i nastala je prava eksplozija ukusa – novi Plazma soft ice sladoled u čašici. Kremasti sladoled od biskvita sa sosom od karamele, prekriven je neodoljivim čokoladnim prelivom i hrskavim komadićima Plazme. I ne samo to, ovo je pravi zimski desert u kojem ćete uživati odmah nakon otvaranja zahvaljujući kremastoj soft ice strukturi.

  Plazma soft ice u čašici je pravi izbor za sve prilike – za slatku pauzu na poslu, školi ili fakultetu, uživanje uz film i knjigu ili kao slatko posluženje koje će obradovati vaše goste.

  Plazma soft ice sladoled pružiće vam brojne prilike za uživanje, jer kada se spoje sladoled i Plazma, rezultat može biti samo jedan – savršenstvo ukusa kome nećete odoleti!

  Novi Plazma soft ice sladoled je jednostavno neodoljiv.