Da li ste spremni za Gin Week festival

  0
  Foto: promo

  Otkrijte sve čari džina i zabavite se uz premijum koktele pored reke i di-džej ekipu

  Osvežavajući kokteli na bazi džina pripremaće se na Gin Week festivalu tokom vikenda 11. i 12. juna na Sava Promenadi, jednoj od najatraktivnijih beogradskih lokacija.

  Poznato je da je džin jedno od najstarijih alkoholnih pića na svetu sa viševekovnom tradicijom. Fenomen džina ne prestaje da iznenađuje, kako industriju alkohola, tako i potrošače. Рге desetak godina pojavio se ponovo na svetskoj sceni, u potpuno novom i svežem izdanju i nebrojenim varijacijama koje inspirišu barmene da originalnim koktelima svaki put iznova oduševe one koji ih probaju.

  Foto: promo

  Na Gin Week-u će učestvovati čak 25 izlagača, a za sve ljubitelje kraft verzije u ponudi će se naći i osam kraft džinova, kao i 12 džinova koji su vodeći lideri na tržištu u ovoj kategoriji.

  Atmosferu događaja muzički će zaokružiti poznati di-džejevi gradske klupske scene, a za sve posetioce organizatori su pripremili i džin radionice, demonstraciju proizvodnje džina, prezentaciju barske opreme, bezalkoholnih mikseva i još mnogo toga.

  Sava Promenada će ovog vikenda biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju džina i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a radno vreme festivala je u subotu i nedelju od 14:30 do 23:30.