Da li ste primetili da Kijanu nikada nije stvarno zagrlio nikoga sa kim se fotografiše? Pa, zato je na internetu dobio nadimak “Kralj poštovanja”

1
Foto: Profimedia

Zvezda filmova o Džonu Viku, holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po svojoj skromnosti i dobroti, a gotovo da nema osobe koja o njemu nema samo reči hvale.

Kad god neko istakne koliko je on skroman i pažljiv, glumcu bude neprijatno, jer kako je mnogo puta izjavio, njemu je to najnormalnije ponašanje, piše Biznis insajder.

Junak filmova “Matriks” tako je opet došao u žižu javnosti, nakon što su njegovi fanovi primetili jedan detalj. Naime, oštrom oku njegovih obožavalaca nije promaklo da se Kijanu gotovo na svakoj fotografiji isto namesti. Kad pogledate fotografije sa fanovima izgleda kao da ih on na njima grli, a ustvari ni ne oslonja ruku na onog sa kim se fotografiše.

Između njega i onoga sa kim se fotografiše uvek postoji određena distanca.

Mnogi su u komentarima na Tviteru pisali da je glumac samo pažljiv i da neće da ugrožava lični prostor osobe sa kojom se fotografiše, te je na društvenim mrežama jedan od najomiljenijih glumaca dobio nadimak “Kralj poštovanja”.

“Možda smatra da mu taj s kim se slika nije dao pristanak da ga zagrli”, jedan je od komentara na ovu fotografiju.

Dok su se ljudi na društvenim mrežama rasporavljali zbog čega se on tako ponaša, nije nepoznato da je i sam Rivs u nekoliko navrata govorio o tome da mu nije prijatno da dolazi u fizički kontakt s ljudima.


1 KOMENTAR

Comments are closed.