Da li ste ikada maštali da podignete pehar Evrolige? Mozzart i Vasa Micić pružaju tu mogućnost u Kraljevu

  0

  Prethodne dve sezone bile su i više nego uspešne za popularnog srpskog reprezentativca i plejmejkera turskog Efesa, Vasilija Micića. Sjajni bek je sa klubom iz Istanbula već dve godine uzastopno na krovu Evrope, a uspeo je i da se ovenča titulom najkorisnijeg igrača finalnog turnira. Šampionskim potezima nema kraja pa je Micić prihvatio “asistenciju” Mozzarta i u svom rodnom Kraljevu će dobiti košarkaški teren koji će nositi njegovo ime!

  Svečano otvaranje 92. terena u okviru Mozzartove čuvene društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” biće održano u sredu, 13. jula u 19h, u Kraljevu, na adresi Cara Dušana 2.

  Finalno odbrojavanje do jubilarnog stotog terena je uveliko u toku, a obnovljeno igralište u Kraljevu na kojem će stasavati neke nove generacije trofejne košarkaške nacije otvoriće mag igre pod obručima – Vasa Micić. Aktuelni MVP finalnog turnira Evrolige na otvaranje terena poneće pehar koji je upravo podigao nakon spktekularnog finala, pred prepunom halom beogradske „Štark arene“ tokom kojeg je tim Efesa doveo do trona Evrope. Svi Kraljevčani i gosti grada na Ibru imaće priliku da se uslikaju sa Vasom i ovim sjajnim i blistavim odličjem.

  Micić je svoju izvanrednu karijeru gradio u ekipama Mega Vizure, Bajerna iz Minhena, Crvene zvezde, turskog Tofaša i litvanskog Žalgirisa, da bi svu raskoš svog talenta potvrdio u Efesu.

  Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica pionira KK Mašinca i Sloge, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki za koje će se zainteresovani prijavljivati na samom terenu. Najuspešniji šuteri će osvojiti vredne nagrade, ali će i svakim pogotkom doprineti uvećanju sume koju će kompanija Mozzart donirati Društvu za borbu protiv šećerne bolesti grada Kraljeva.