Vođeni uspehom prethodne dve online diskusije, koje su se bavile temama socijalne distance i politike tokom i nakon trajanja pandemije koronavirusa, Fakultet za medije i komunikacije javnosti jepostavio još jedno pitanje: „Da li smo i zašto glupi?“. Ovom prilikom, 16. maja u 19 časova održaće se treća po redu online diskusija, na kojoj će stručnjaci iz oblasti društvenih nauka pokušati da daju odgovor na ovo kontroverzno pitanje.

Globalna pandemija donela je velike promene kojima se svako od nas morao prilagoditi, a kako se ona može iskoristiti za upravljanje širom javnošću i uticati na naše svakodnevne odluke govoriće uvaženi profesori i predavači na FMK: Tatjana Rosić, Lazar Džamić, Voja Žanetić i Goran Tintor, koji će temi pristupiti iz ugla medija, marketinga, bihevioralne ekonomije i komunikologije. Svi zainteresovani imaće priliku da dobiju odgovore na pitanja koja se tiču društvenih, ekonomskih i političkih konstrukata i alata komunikacije, kao i na koji način oni utiču na plasiranje i efektivnost propagandnog materijala. Pratioci diskusije svoja pitanja moći će da postavljaju na zvaničnoj Facebook stranici fakulteta (fmk.beograd).

Tokom vanredne situacije, Fakultet za medije i komunikacije u saradnji sa svetski priznatim stručnjacima ogranizovao je brojne debate i edukativne radionice u cilju podsticanja razvijanja kritičkog mišljenja, kao i informisanja javnosti o novonastalim promenama u svetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.