Da li se snima poslednja sezona Simpsonovih: “Po onome što sam čuo, ovo je kraj”

0
Foto: Profimedia

Al Džin, producent i scenarista, odbio je da potvrdi reči kompozitora Dena Elfmana da se ove godine snima poslednja sezona Simpsonovih, prenosi Radio Tajms.

Džin je u intervjuu za Metro rekao da nije upoznat sa planovima da se okonča snimanje Simpsonovih, nakon 31. sezone.

“Ne želim da ukažem nepoštovanje gospodinu Elfmanu, ali s pravljenjem nove sezone počinjemo sledeće godine i ne planiramo da završimo posle toga.” Elfman, koji je napisao tematsku pesmu ovog animiranog filma 1989. godine, nedavno je otkrio da se “po onome što je čuo, Simpsonovi privode kraju”, i da je ovo verovatno poslednja godina.

“Ne znam baš tačno, ali ono što sam čuo, ovo je poslednja godina”.

Džin je radio na Simsonovima prve četiri godine, kada je serija postala pop-kulturni fenomen. Nakon kraćen odsustva vratio se u ekipu 1998. godine i postao apsolutno njen najvažniji kreator 2001. godine, tačnije od trinaeste sezone “Simpsonovih”. Često su se čule kritike na račun kvaliteta serije, ali je ona zadržala armiju obožavalaca širom sveta.

“Zapanjen sam i zadivljen što je trajalo toliko dugo koliko je trajalo. Dakle, morate da shvatite, kada sam počeo Simpsonove, napisao sam tu ludu muziku i očekivao sam da je niko neće čuti jer zaista nisam mislio da ima ikakve šanse”, rekao je Elfman, a prenosi Metro.

On dodaje da je verovao da će se snimiti tri epizode i da će to biti to, jer je serija “bila čudna u to vreme”.

“Verujte mi, to je zaista veliko iznenađene u mom životu.”

Seriju Simpsonovi kreirao je Met Groning, a za trideset i jednu sezonu prikazano je 670 epizoda.