“Da li sam ja nova Bondova devojka?”: Rami Malek o poljupcu sa Danijelom Krejgom

0
Foto: Profimedia

Oskarovac Rami Malek, koji glumi u novom filmu o Džejmsu Bondu pod naslovom „Nije vreme za umiranje“, u intervjuu za “The Late Show” priznao je da se poljubio sa glavnim glumcem Danijelom Krejgom.

Govoreći o svom radu na filmu sa Danijelom Krejgom, Malek je ispričao kako je došlo do poljubca.

„Imali smo jednu veoma komplikovanu scenu. Sedeli smo satima i raspravljali sa rediteljem Kerijem Fukunagom o snimanju te vrlo kompleksne scene“, rekao je Malek i dodao da ga je kolega odjednom zgrabio i podigao.

„Danijel je inicirao poljubac. Ja sam bio zatečen. Trebalo mi je malo da se snađem, a onda sam se zapitao da li sam ja sledeća Bond devojka“, našalio se Rami.

Iako ga je Danijelov potez iznenadio, Malek je rekao da mu je njegovo pokazivanje pažnje i naklonosti prijalo.

Ovo je 25. film o Džejmsu Bondu, a nosi naziv Nije vreme za umiranje. Premijera se očekuje u aprilu sledeće godine, a Rami, koji je egipatskog porekla u njemu glumi teroristu, na šta je pristao samo pod uslovom da glumi „neutralnog teroristu“.

„Moj lik jeste sjajan, i veoma sam uzbuđen. Ali sam rekao reditelju, da on ne sme da bude povezan ni sa jednom religijom, ni sa jednom ideologijom. On ne sme da se identifikuje sa nekim postojećim grupama. To nikako ne bih prihvatio, i ako ste me pozvali samo zbog mog porekla, onda zaboravite“, rekao je Malek i dodao da vizija reditelja nije bila takva, pa smo zajedno osmislili jednog veoma drugačijeg teroristu.