Da li je on sin Alena Delona: Odgajila ga je glumčeva majka, ali ga on nikada nije priznao

0
Foto: Profimedia

On već više više od trideset godina uporno tvrdi da je sin Alena Delona, ali je dosad odbija da prolazi kroz sudove. Ari Bulonj, koji sada ima 56 godina, konačno se predomislio, piše Le Parisien.

Sud u francuskom gradu Orlean će u decembru početi razmatranje priznavanja očinstva glumca Alena Delona prema zahtevu Arija Bulonja koji tvrdi da je sin slavnog glumca.

Sud je saopštio da će za mesec dana početi da razmatra taj slučaj koji je Bulonj predao nadležnima u Orleanu gde Delon u francuskoj ima prebivalište. Čuveni glumac sada živi u Švajcarskoj a nikada nije ranije hteo da prizna da je Bulonjov otac.

Ari Bulonj je sin takođe slavne pevačice Niko iz benda Velvet anderground (Velvet Underground) preminule 1988. godine a sa kojom je Delon imao kratku vezu 60-ih godina.

U svojoj autobiografiji onjepisao o strastvenom odnosu sa majkom. “Od mojih 16 godina do kraja, delili smo istu drogu, isti špric. To je bio način zajedničkog života,” rekao je 2018. godinir na JDD.

Arija, rođenog 1962. godine, odgajila je Edit Bulonj, inače majka Alena Delona.

Delon ima troje dece iz različitih brakova i veza – sinove Entonija i Alen-Fabijena i ćerku Anušku. Glumac ne krije da mu je Anuška miljenica i da će ona posle njegove smrti biti zadužena da brine o njegovoj zaostavštini.