Vodeća globalna kompanija za nekretnine, Cushman&Wakefield proširila je svoju ekskluzivnu saradnju sa kompanijom CBS International kako bi se pozicionirala na hrvatskom tržištu, pružajući svoju široku paletu integrisanih usluga za nekretnine sada i na jednu od najmlađih članica Evropske Unije. Uz ispunjavanje internacionalnih očekivanja i poštovanje lokalnih zahteva u svim ključnim oblastima usluga, kompanija Cushman&Wakefield već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore pružajući savete vlasnicima nekretnina, investitorima i zakupcima o svim aspektima njihovih strategija za nekretnine.

Regionalni direktor kompanije CBS International, Dragan Radulović, povodom otvaranja kancelarije Cushman&Wakefield CBS International u Zagrebu, rekao je da je pravi trenutak za ulazak na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj.

Naša uspešna saradnja sa jednom od globalno najvećih konsultanstkih kuća za nekretnine, kompanijom Cushman&Wakefield, u prethodnom periodu donela je potvrđeno dobre rezultate zbog čega se kao logičan sled nametnuo cilj za ekspanzijom u zemlje u našem okruženju. Zajednička vizija o regionalnom širenju predstavlja platformu za primenu najbolje prakse sa internacionalnih tržišta u više od 70 zemalja. Ne sumnjam da ćemo u narednom periodu zajedno ponuditi još bolju uslugu, budući da veliki broj naših klijenata posluje u svim bivšim republikama te se kao naš zadatak nameće da odgovorimo njihovim potrebama na podjednako kvalitetan način.

Direktor kompanije Cushman&Wakefield CBS International za Hrvatsku, Predrag Tutić, istakao je da u narednom periodu očekuje mnogo više aktivnosti na hrvatskom tržištu nekretnina.

Hrvatsko tržište nekretnina privlači sve značajnije investicije, dok rastuća potrošnja, turizam i ekonomski rast dodatno podstiču internacionalne aktere da prošire svoje poslovanje u Hrvatskoj. Kombinovanjem našeg lokalnog znanja sa internacionalnim iskustvom i stručnom prekograničnom podrškom globalnog lidera, zadovoljićemo sve potrebe klijenata u oblasti nekretnina i pomoći im da unaprede svoje poslovne ciljeve.

Kompanija Cushman&Wakefield  jedna je od tri vodeće svetske firme za nekretnine sa 51.000 zaposlenih u više od 70 država i ostvarenim prihodom od 8,2 milijardi dolara. Vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International, nesumljivi je lider na srpskom tržištu nekretnina sa portfoliom od preko 1. 500 domaćih i internacionalnih klijenata i zastupništvom preko 30 ekskluzivnih projekata u svim segmentima tržišta nekretnina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.