UEFA je kaznila Crvenu zvezdu zabranom organizovanog odlaska na gostovanje u London, ali će crveno-beli ipak imati podršku.

Jedan od ljudi koji je pomogao navijačima da dođu do ulaznica bio je i Aleksandar Mitrović, fudbaler Fulama i bivši igrač Partizana.

„Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku“, rekao je Mitrović za Sportski žurnal.

Njegov prijatlej i komšija, fudbaler Kristal Palasa, Luka Milivojević, koji je detaljno analizirao Spurse, biće na stadionu. Mitrović će ipak ostati kod kuće.

„Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni meč sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu i moraće da „jure“ tri boda kod kuće. U tome je Zvezdina dodatna šansa“, zaključio je Mitrović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.