Crnogorska policija uhapsila sinovca Andrije Mandića: Tereti se za nedozvoljeno držanje oružja

0
Foto: Profimedia

(Beta) – Policija u Podgorici uhapsila je danas Danila Mandića po poternici koja je raspisana za njim u avgustu prošle godine nakon što je u jednom podgoričkom lokalu u policijskoj raciji pronađen pištolj koji je dobio od strica Andrije Mandića, lidera Demokratskog fronta (DF), objavili su podgorički mediji.

Danilo Mandić slovi za bezbednosno interesantnu osobu i hapšen je više puta, a u ovom slučaju tereti se za nedozvoljeno držanje oružja i municije.

U avgustu prošle godine izbila je svađa i tuča više osoba u podgoričkom lokalu “Riter”. Danilo Mandić je pretio pištoljem P.K. i njegovom drugu F.F, koji je uspeo da oduzme pištolj iz Mandićevih ruku i da ga preda obezbeđenju kafića. Danilo Mandić je od te noći bio u bekstvu.

Istražitelji su utvrdili da je pištolj registrovan na treću osobu, kuma Andrije Mandića, koji mu ga je, kako je rečeno u izjavi pred policijom, ustupio pre nekoliko godina.

Tokom saslušanja, Andrija Mandić je u policiji potvrdio da je lično preuzeo pištolj od svoga kuma, da to nije prijavio, te da je pištolj držao u svojoj kući, a potom je pištolj predao sinovcu Danilu.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!