Čović: Razbijena glava ne vredi dva boda

1
Profimedia

Predsednik košarkašog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je danas da su bezbednosne procene rizika uoči utakmice 13. kola ABA lige protiv Budućnosti uticale na odluku da tim odustane od puta u Podgoricu i poručio da jedna razbijena glava ne vredi ni dva boda ni ABA lige ili Evrolige.

„Naša procena je zasnovana na saznanjema naših državnih organa i mislim da uopšte ništa nismo pogrešili. I da ponovim, jedna razbijena glava ne vredi ni dva boda ni ABA lige ni Evrolige“, rekao je je Čović u Jutarnjem dnevniku RTS, prenosi list “Danas“. .

Čović je, komentarišući izostanak regovanja ABA lige, rekao da Crvena zvezda može bez tog ligaškog takmičenja, ali d ABA liga ne može bez Zvezde i srpskih klubova. Ne želimo tenzije, ne želimo da učestvujemo u svemu tome, rekao je Čović, komentarišući događaje u Crnj Gori posle usvajanja spornog zakona o slobodi veriosposveti i verskim zajednmicama.

Treba da buemo ozbiljni, a ne kroz sport da pravimo nove problema, ionako ih ih već ima dovoljno, poručio je Čović.


1 KOMENTAR

  1. Pogresna procena I pogresna odluka sa potencijalno veoma losim posledicama… Pa sad hajde da se malo operemo nebuloznim izjavama… Nadam se da ce ABA Liga ipak reagivati razumno, dovoljno je da su dva oda poklonjena… A Nebojsa da razmisli o zasluzenoj penziji, posto je rizikovao buducnost (igra reci) kluba

Comments are closed.