Coral i benzinske stanice Shell šire svoje prisustvo u Srbiji

  0

  Kompanija Coral SRB D.O.O. Beograd, vlasnik licence brenda Shell u Srbiji, nastavlja dinamično širenje u regionu otvaranjem četvrte benzinske stanice. Nova benzinska stanica otvorena je u Valjevu, u ulici Vladike Nikolaja, dok preostale tri benzinske stanice u Srbiji rade od 2018. godine i nalaze se na autoputu E-70 kod Adaševaca, u ulici Jurija Gagarina 40B na Novom Beogradu, kao i u Novom Sadu. Na osnovu podataka iz 2019. godine, sva tri prodajna mesta su stabilizovala poslovanje i povećala obim prodaje.

  U isto vreme, Coral SRB DOO Beograd ima još sedam benzinskih stanica u izgradnji, koje će početi sa radom 2020. godine, što će kompaniji obezbediti značajan podsticaj na srpskom tržištu.

  Već od prve faze razvoja benzinskih stanica, potrošači imaju na raspolaganju premium goriva iz porodice V-Power, Shell V-Power 98-oktanski benzin (BMB 98) i Shell V-Power dizel. Pored toga, u toku ove godine počinje se sa upotrebom Euroshell kartice za međunarodne i domaće kupce, kao i Taxi kartice, programa namenjenog profesionalnom taksisti, putem kojeg može ostvariti popust prilikom gotovo svake kupovine premium V-Power goriva.

  Erik Mano, Country Manager kompanije Coral Srbija, izjavio je: „Naše benzinske  stanice dizajnirane su prema najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, uvek sa ciljem da pruže sveobuhvatna rešenja za vozače, poštovanje prema potrošačima i društvenoj odgovornosti. Kontinuirana inovacija u kombinaciji sa dinamikom brenda Shell jedinstvena je kombinacija za naš rast. Cilj kompanije je da nastavi  širenje novih benzinskih stanica na centralnim lokacijama sa kojih može brzo i efikasno usluživati kupce širom zemlje.“

  Iskoristite priliku da posetite neku od četiri benzinske stanice Shell u Srbiji i iskusite vrhunsku tehnologiju goriva, kao i uslugu visokog kvaliteta koju nudi brend Shell.