Četvrti Whisky Fair u Beogradu: Šest štandova, četiri radionice, tri viski aktivacije, 60 brendova i više od 100 vrsta viskija

  0
  Fotografija: Aleks Dmitrović

  Bliži se četvrti vikend u novembru, kada Beograđani sada već tradicionalno mogu da posete sajam posvećen ljubiteljima jednog od najpopularnijih pića na svetu – viskiju!

  Whisky Fair i ove godine, 23. i 24. novembra, obećava sjajan provod jer ćete biti u mogućnosti da isprobate više od 100 vrsta viskija, više od 60 različitih brendova, da prisustvujete na četiri radionice, učestvujete u tri viski aktivacije, ali i degustirate različitu hranu koja se najbolje kombinuje uz određene vrste ovog pića.

  Whisky Fair se uvek održava na zanimljivim gradskim lokacijama, a ove godine je to prostor Beogradskog Marketa u ulici Žorža Klemansoa 19.

  Whisky Fair je koncipiran tako da sadrži dnevni i večernji program. Dnevni program obuhvata predavanja i radionice na kojima će eminentni poznavaoci viski kulture sve zainteresovane bliže upoznati sa istorijom, razlikama među vrstama viskija i objasniti kako da iskoriste maksimum iz svake čaše viskija. Večernji program je zabavnijeg karaktera kada je u glavnom fokusu degustacija internacionalnih viskija, uvek dobra muzika i žurka koja spontano nastaje kombinovanjem svih ovih elemenata.

  Posebna pažnja ove godine posvećena je autentičnoj scenografiji: u prostoru Beogradskog marketa će biti postavljena četiri velika štanda, kreirana tako da simbolizuju lokacije odakle najpoznatiji viski dolazi – irski, škotski, američki i azijski.

  Ovo je jedinstvena prilika da se isprobaju različiti ukusi viskija iz celog sveta, a u uvek autentičnoj i pažljivo osmišljenoj scenografiji posetioci će uživati i u brojnim pratećim programima i kroz zabavu će naučiti nešto o popularnoj viski kulturi.

  Radno vreme sajma: subota, 23. 11 od 12h do 02h i nedelja, 24. 11. od 12h do 20h.

  Dodatne informacije i program četvrtog Whisky Fair-a pronađite na sajtu www.whiskyfair.rs