Četiri projekcije ispred Galerije za kraj Admiral Open Air Cinema

  0
  Foto: Strahinja Filipovic

  Posetioci bioskopa na otvorenom tokom poslednje nedelje moći će da pogledaju čak četiri filma: Grdana: Zla vila, Troja, Osvetnici: Kraj igre i Borat

  Nakon 10 uzbudljivih filmskih vikenda, tokom kojih je emitovano čak 18 klasika i blokbastera, Admiral Open Air Cinema ulazi u završnu nedelju, tokom koje će posetioci bioskopa pod vedrim nebom na Sava Promenadi moći da uživaju u čak četiri filmska hita – od četvrtka do nedelje.

  Bogat filmski repertoar započinje ostvarenjem Roberta Stromberga „Grdana: Zla vila“, koji istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika iz 1959. godine „Uspavana lepotica“. Projekcija ovog filma zakazana je za četvrtak, 25. avgust. Narednog dana, u petak, 26. avgusta, na platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju emitovaće se čuveni epski film o Trojanskom ratu sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi – „Troja“.

  Ljubitelji naučnofantastičnih filmova imaće priliku da u subotu, 27. avgusta, pogledaju još jedno Marvelovo ostvarenje i direktan nastavak filma kojim je otvoren Admiral Open Air Cinema – „Osvetnici: Kraj igre“ i prepuste se uzbudljivim akcijama svojih omiljenih superheroja. Poslednjeg dana, u nedelju, 28. avgusta, na zelenom platou ispred Galerije ljubitelji komedije uživaće u urnebesnim avanturama izmišljenog kazahstanskog novinara Borata Sagdijeva u Sjedinjenim Američkim Državama, kojeg u filmu „Borat“ tumači legendarni Saša Baron Koen.

  Letnja sezona filmskih večeri pored Galerije približava se kraju. Tokom prethodnih nedelja, posetioci jedinstvenog bioskopa na otvorenom pored reke uživali su u brojnim komedijama, trilerima, naučnofantastičnim ostvarenjima, klasicima, mjuziklima, misterijama i dramama. Na zelenom platou ispred Galerije ovog leta zadovoljeni su ukusi svih filmskih sladokusaca, sklopljena su brojna prijateljstva i poznanstva, a ispred filmskog platna na Sava Promenadi dogodila se čak i jedna prosidba.

  Preostale su još četiri projekcije. Instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“, ponesite slušalice, smestite se udobno u svojim ležaljkama i lazy bag-ovima i uživajte u poslednjim filmskim trenucima na Sava Promenadi.

  Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će projekcije u okviru završne nedelje Admiral Open Air Cinema biti emitovane po sledećem rasporedu: u četvrtak, 25. avgusta, i nedelju, 28. avgusta, sa početkom u 21 čas, a u petak, 26. avgusta, i subotu, 27. avgusta, sa početkom u 21.30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

  Celokupan repertoar Admiral Open Air Cinema dostupan je na sledećem linku