Nova televizijska serija „Chernobyl“ je ubrzo nakon emitovanja postala najbolje ocenjeni sadržaj prema podacima IMDB-a, prestigavši dugogodišnje omiljene serije publike kao što su „Game of Thrones“, „Breaking Bad“ i „The Wire“.

Serija produkcijske kuće „Sky Original“ iz pet delova predstavlja dramatizaciju nuklearne katastrofe iz 1986. godine u Ukrajini i njenih posledica, prateći priče onih koji su pogođeni eksplozijom, kao i onih koji su bili zaduženi za operaciju.

Serija u kojoj glavne uloge tumače Džered Haris, Stelan Skasgard, Emili Votson i Džesi Bakli, dobila je pet zvezdica još od svog debija na Sky Atlanticu i NOW TV 7. maja. Zanimljivo je da je skoro dva miliona ljudi gledalo prvu epizodu.

Za manje od tri nedelje „Chernobyl“ je dospeo na vrh lestvice IMDB-a u sekciji filma i televizije.

„Ovaj neverovatan projekat Sky Originala privlači gledaoce širom Velike Britanije i šire, zbog dobrih razloga – scenario i produkcija su bez premca, a priča je fascinantna i krajnje tragična“, rekao je direktor programa Sky Originala Zai Benet.

Komentar(1)

  1. Belladonna
    29. maja 2019. 15:56

    Da, ovo jeste najbolja serija koju sam gledala. Baš sam sinoć odgledala četvrtu epizodu, od jutros sam pročitala preko 50 tekstova o dogadjaju i tim ljudima, o Ljudmili, o Legasovu i svima drugima. Serija nam razotkriva svu prljavštinu ruske ideologije koja je bila u stanju da pokopa ceo grad samo da su smeli, bila je u stanju da mirno gleda na žrtve samo da svet ne sazna.... Ko zna šta su sve uradili a da su to prikrili. Sumanuta ideološka sunovrat. Užasnuta sam kojom lakoćom su dopustili toliko kasnu evakuaciju koja je uništila čitave generacije. Ludi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.