Pamela Anderson se udala za producenta Džona Petersa, sa kojim je bila u kratkoj vezi pre 35 godina, piše Dejli Mejl.

Pamela (52) se na privatnoj ceremoniji u Malibuu zavetovala 74-godišnjem holivudskom mogulu, najpoznatijem po filmovima Flešdens, Betmen i Zvezda je rođena.

Oni su bili zajedno pre više od trideset godina, kada su se upoznali u Plejbojevoj vili. Ponovo su ušli u vezu pre samo nekoliko meseci.

„Prelepih devojaka ima svuda. Mogao sam da biram, ali – 35 godina želim samo Pamelu“, rekao je Peters. „Ona me neverovatno uzbuđuje.“

Peters kaže da ona nikada nije videla svoj pravi potencijal kao umetnika i dodao da tek treba da zablista na pravi način. „Ima mnogo više u njoj, mnogo više od susreta očiju, ili je ja ne bih toliko voleo“, dodao je.

peti put, ovaj put za producenta Džona Petersa, kojem je to takođe peti brak, a par se venčao na intimnoj ceremoniji u Malibuu.

Venčanju su prisustvovala i njihova deca.

„Volim ga puno. Razumemo se i poštujemo jedno drugo. Volimo se bezuslovno. Ja sam srećna žena. Ovo je dokaz da Bog ima plan“, rekla je Pamela.

Pamela je ranije bila udata za Tomija Lija, Kid Roka i Rika Salomonu, za kojeg se udavala dva puta. Peters je takođe bio četiri puta u braku, a bio je i u dugogodišnjoj vezi s Barbrom Strejsend. Inače, zanimljivo je da je Peters počeo kao frizer, a onda se probio u najsurovijem svetu holivudskog biznisa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.