Carnex pašteta sve lepša i lepša

  0

  U Srbiji je, sredinom prošlog veka, nastala najpoznatija pašteta koja je i danas sinonim za paštetu i za kategoriju uopšte, i nema čoveka koji je bar jednom nije probao.

  Carnex jetrena pašteta je omiljeni proizvod ljubitelja tradicionalne paštete i  nezamenjiv zalogaj punog ukusa, koji nas uvek iznova osvaja već 50 godina. Ona je  i dan-danas najtraženiji proizvod u svojoj kategoriji, sa najvećim brojem osvojenih nagrada za kvalitet.

  Pašteta je prava inspiracija koja vas poziva da kreirate »samo svoje« originalne kombinacije. Spojite je sa čime god volite, hrskavim hlebom ili povrćem, krekerom ili  sirom i dobićete uvek novi izazov da pripremite »višenikadisto« uživanje!

  Putovanje od tradicije i kvaliteta do čarobnih ukusa jeste proces koji se čuva, jer je Carnex bio i ostao simbol kvaliteta pašteta. Carnexova proizvodnja je potpuno zaokružena od njive do trpeze, i sve paštete tradicionalno potiču od odabranih komada mesa, uz sveže i proverene začine i po recepturi koja poštuje vrhunski nivo prozvodnje.

  Dobro poznata i omiljena Carnex Jetrena pašteta, od sada je u pakovanju sa novim  dizajnom crvene boje, koji poziva da ponovo osetite omiljeni ukus uz koji su odrastale  mnoge generacije. Odevena u novo ruho u boji ljubavi, ona je i dalje večita inspiracija za uživanje u ukusu koji volite.