Na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ocene Šampion kvaliteta dobilo je 6 Carnexovih proizvoda: Mesni narezak za kategoriju trajne konzerve, Domaća sarma u grupi gotovih jela, Jetrena pašteta u grupi kobasice u konzervi, Delikates viršla kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Pileća prsa u omotu u grupi pasterizovanih konzervi kao i Gril kobasica u grupi  grubo usitnjenih barenih kobasica.

Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda je najznačajnija od svih nagrada koje se dodeljuju pred početak Međunarodnog poljoprivrednog sajma, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata, što dodatno doprinosi ugledu proizvoda koji ponese šampionsku titulu.

“Nagrade na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, još jedna su potvrda da je Carnex omiljeni brend potrošača i već 60 godina sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije. Uz Carnex proizvode tradicionalnog kvaliteta i prepoznatljivog ukusa odrastale su mnoge generacije u celoj bivšoj Jugoslaviji, a neki od njih su i danas šampioni kvaliteta, kao što je Delikates viršla, Mesni narezak i Jetrena pasteta, koji su već decenijama sinonimi za čitave kategorije. Drago nam je što su naši proizvodi prepoznati i nagrađeni, a osvojene medalje su ujedno i naša obaveza i podstrek da budemo još bolji u nastojanju da svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod” – izjavila je Tamara Penjić, izvršna direktorka Industrije mesa Carnex.

Industrija mesa Carnex je osvojenim nagradama Veliki šampionski pehar za kvalitet i širok asortiman proizvoda, ukupno 6 šampiona grupa proizvoda, 11 velikih zlatnih medalja, 25 zlatnih medalja i 6 srebrnih medalja jos jednom potvrdila svoju lidersku poziciju na tržištu proizvoda od mesa kao i posvećenost proizvodnji i razvoju proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.