Carnex osvojio Veliki šampionski pehar, 8 Velikih zlatnih medalja, ukupno 27 zlatnih i srebrnih medalja i 5 ocena Šampiona kvaliteta

  0
  Foto: Dragan Gojić

  Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Carnex je nagrađen Velikim šampionskim peharom za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda.

  Ocene Šampion kvaliteta dobilo je 5 grupa Carnexovih proizvoda: Specijal šunka sa dodatom vodom, u grupi konzerve mesa u komadima, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom, u grupi veganski proizvodi, Goveđi gulaš, u grupi gotovih jela, Delikates viršla u grupi fino usitnjene barene kobasice, a Jetrena pašteta, u grupi jetrene kobasice i paštete.

  Osim ovih nagrada, 8 Carnexovih proizvoda nagrađeno je Velikom zlatnom medaljom, a to su: Pasulj sa slaninom, Goveđi gulaš, Grašak sa svinjskim mesom, Delikates viršla, Bavarska kobasica, Jetrena pašteta, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom i Specijal šunka sa dodatom vodom.

  Zlatnu medalju osvojio je 21 Carnexov proizvod, a 6 je  nagrađeno Srebrnom medaljom.

  „Ponosimo se nagradama, za nas su one posebno značajne jer su osvojene na novosadskom Poljoprivrednom sajmu, za nas jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu,

  Takođe, one su još jedan pokazatelj da je Carnex omiljeni brend koji je sinonim za pouzdanost i tradicionalan kvalitet proizvoda koji čuvamo već više od 60 godina i koji prepoznaju generacije potrošača. Neki od njih su i danas šampioni kvaliteta, kao što su Delikates viršla i Jetrena pašteta, koji su već decenijama sinonimi za čitave kategorije.

  Osim toga, nagrade su za nas uvek podstrek da istrajemo i budemo još bolji u našoj misiji da potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod” – izjavila je Biljana Marković, direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Carnex, koja je deo MK Grupe.