Kontroverzni glumac Čarli Šin poriče optužbe Korija Feldmana da je silovao kolegu Korija Hejma na snimanju filma „Lukas“.

U novom dokumentarcu koji se bavi glumcima Hajmom i Feldmanom i njihovim iskustvima seksualnog nasilja dok su kao deca počeli da grade karijeru u Holivudu, zvezdu serije „Dva i po muškarca“ optužuju da je silovao Hejma koji je u tom trenutku imao 13 godina, dok su snimali film „Lukas“ 1989. godine, piše portal „E news„.

Feldman, koji je posvetio svoj život govoreći o pedofilima u šou-biznisu, u dokumentarcu nabraja imena muškaraca koji su zlostavljali i silovali dvojicu glumaca dok su bili maloletni, i objasnio je da mu se Hajm poverio i detaljno opisao šta mu je Šin uradio.

Šin, sa druge strane, kako piše Hafington post, izričit je u tome da se ti „bolesni i izopačeni“ navodi nikada nisu desili, te se poziva na majku Korija Hejma, koja je u više navrata branila Šina, čak i kada su optužbe prvi put isplivale na površinu.

Tokom godina, ovi navodi su iznošeni mnogo puta. Šin je prethodno tužio magazin koji je prvi objavio ove optužbe 2017. godine zbog klevete. Na kraju je Šin 2018. godine dobrovoljno odbacio tužbu, a portparol magazina naveo je da su „prijateljski rešili“ slučaj van suda.

Kori Hejm nikada nije javno imenovao Šina kao svog nasilnika. Preminuo je u 38. godini od upale pluća, preneo je B92.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.