CarGo flota jača za novih 40 automobila, vrednost investicije 850.000 evra

  0
  Foto: Ognjen Carevic

  CarGo ojačao je svoju flotu sa još 40 vozila marke Škoda zbog rekordne potražnje. Vrednost investicije je 850.000 evra, a svi automobili koriste metan kao svoje pogonsko gorivo i imaju manju potrošnju i inovativnu tehnologiju za smanjenje količine izduvnih gasova.

  Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić objasnio je novu investiciju kao vid neophodnosti zbog velike potražnje servisa.

  Nova investicija i proširenje flote pravi su pokazatelj uspešnosti CarGo servisa. 40 novih Škoda je već na ulicama što će doprineti smanjenju pretpraznične gužve i stresa. Zaista se trudimo da prepoznamo potrebe naših korisnika i da im maksimalno izađemo u susret. Ovo je samo jedna od stvari koja će najaviti, nadam se, jako uspešnu 2022. godinu“, rekao je Guberinić.

  Nove Škode koriste metan kao pogonsko gorivo, i imaju inovativnu tehnologiju za smanjenje količine izduvnih gasova.

  Naša misija od samog starta bila je očuvanje životne sredine. Verujem da smo svojim poslovanjem dokazali da smo lider u novinama na tržištu, što su prepoznali i sami korisnici koji su nam ukazali poverenje. Težimo da proširimo flotu sa automobilima koji smanjuju emisiju štetnih gasova, a doprinose i povećanoj uštedi. Upravo iz tog razloga odlučili smo se za ovaj model koji čuva životnu sredinu“, dodao je Guberinić.

  Kompanija CarGo Technologies najavila je i nova ulaganja u buduće projekte koji će podstaći razvoj i zapošljavanje u Srbiji. Udruženje CarGo broji više od 1.000.000 članova, čiji se broj svakodnevno uvećava.