CarGo Batler i Telenor svakog petka u decembru poklanjaju 50% popusta na restorane

  0

  Korisnici Telenor mreže u okviru akcije Plavi petak moći će da osvoje 50% popusta na dostavi hrane CarGo Batler u okviru CarGo aplikacije.

  Svi korisnici Telenora koji “ogrebu” naznačeno mesto u okviru dobro poznate akcije Plavi petak, dobiće popust od čak 50% na promo restorane. CarGo Batler je ovog petka za dobitnike obezbedio promo kodove za narudžbine iz nekih od najboljih restorana u Beogradu – W Sushi, Supreme steak, Brt burger, Skara i Tamam kebab. Sledećeg petka, CarGo Batler širi listu restorana u čijim popustima će moći da uživaju Telenor korisnici.

  Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić rekao je da su praznici za igru i darivanje, a kraj nedelje za odmaranje i uživanje.

  „Odlučili smo da svaki petak do kraja godine bude posebno začinjen popustima. Sa sigurnošću mogu da kažem da će svi potencijalni dobitnici biti jako zadovoljni nagradama. Očekujte nove restorane i mnogobrojna iznenađenja. Svim korisnicima želim mnogo sreće“, izjavio je Guberinić.

  Zajednička akcija ove dve kompanije trajaće čitav decembar. Domaća aplikacija CarGo Batler, pored ove akcije, trenutno nudi i besplatnu dostavu.

  Batler usluga trenutno je dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda.