Canon EOS M50 Mark II streaming kit za entuzijaste strimovanja

  0
  Foto promo

  Ukoliko želite da strimujete sadržaj na YouTube-u ili drugim mrežama, organizujete online konferenciju ili sličan sadržaj, Canon EOS M50 Mark II streaming kit je idealno rešenje za vaše potrebe. Unutar ovog kita čeka vas oprema pomoću koje ćete moći da strimujete željeni sadržaj poput profesionalaca.

  Šta sadrži ovaj kit?

  – EOS M50 Mark II fotoaparat u crnoj boji

  – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM objektiv

  – JOBY GorillaPod 1K

  – RODE VideoMicro mikrofon

  – ATOMOS Connect 4K

  – HDMI kabal (Micro to Full)

  – DR-E12 DC Coupler

  – CA-PS700 Adapter

  – bateriju LP-E12

  – punjač  LC-E12E

  – AC kabal

  – Camera Cover R-F-4

  – Strap EM-200DB

  – korisničko uputstvo

  EOS M50 Mark II ima ekran osetljiv na dodir sa promenljivim uglom koji omogućava kreativno snimanje iz različitih uglova – možete čak i da ga okrenete ka sebi kada snimate selfije ili postove za vlog. Komande na ekranu osetljivom na dodir, kao što je dodirni AF, izuzetno olakšavaju snimanje selfija.

  Telo fotoaparata EOS M50 Mark II ima dimenzije 116,3 x 88,1 x 58,7 mm i težinu od samo 387 g2, ali uz svu snagu i pametnu tehnologiju koji su vam potrebni za kreiranje najboljeg materijala do sada – gde god da se nalazite.

  Ukoliko želite da zabeležite uspomene tokom novogodišnjih praznika koje provodite u svom domu, biće vam dovoljna svetlost ukrasnih lampica, jer ovaj model pravi izuzetne snimke i u uslovima nedovoljnog osvetljenja.

  Bilo da strimujete igrice, važan sastanak sa klijentima ili sadržaj za društvene mreže, ovaj kit vam omogućava sve neophodno za kvalitetan sadržaj na jednom mestu.

  Streaming kit namenjen je i profesionalcima koji rade od kuće, ali i prijateljima i porodicama koje se viđaju online u novim okolnostima u kojima živimo i radimo.

  HDMI live streaming kit idealan je za vlogere, gejmere i entuzijaste lajv strimovanja. Svaki od ovih setova obećava bolji kvalitet slike, kao i zvuk uz pomoć eksternog mikrofona.

  Ukoliko želite da obradujete sebe ili nekog vama bliskog ko je fan strimovanja, ovo bi mogao biti idealan novogodišnji poklon.

  Više o Canon EOS M50 Mark II streaming kit-u možete pogledati na https://www.canon-europe.com/cameras/live-streaming-solutions/