Prvi strelac Serije A Zlatan Ibrahimović kaže da i sa 39 godina ne razmišlja o kraju karijere već poručuje da će igrati sve dok bude mogao da radi stvari koje trenutno radi. A sve što radi je iznad granica realnih očekivanja.

Zlatan je deset golova dao na samo šest mečeva. Bio bi verovatno i efikasniji da nije morao da preskoči nekoliko utakmica nakon pozitivnog testiranja na koronavirus.

Ili što kaže vic: „A onda se koronavirus zarazio Zlatanom…“

„Nastaviću sve dok ne dođe trenutak u kom neću moći da radim ove stvari koje radim. Najvažnije da fizički budem spreman, ostalo će se rešiti samo po sebi“, kaže Zlatan Ibrahimović u velikom intervjuu za BBC Sport.

Ekipa Milana je odlično započela sezonu, na vrhu je tabele Serije A, još nije doživela poraz i trenutno ima pet bodova vise od gradskog rivala Intera.

„U neverovatnoj smo formi – odlično nam ide, ali još uvek nismo ništa osvojili, moramo to da imamo na umu”, svestan je Ibrahimović.

Sve što mu se dešava u Milanu je svojevrsni deja vu. Ili ipak nije…

“Prvi put kada sam došao u Milan stigao sam u klub koji se borio za titulu, drugi put sam došao u situaciju da vratim klub na vrh gde mu je mesto. To je drugačiji izazov, to je izazov koji mi se sviđa, kad kažu da je nešto teško, gotovo nemoguće, još više me motiviše”, kaže najbolji golgeter Serije A i poručuje:

„Osećaj je neverovatan jer je to veće dostignuće od dolaska u vrhunski tim koji je već u vrhu. Veoma sam motivisan.“

Kao i uvek, imao je i poruku koja poput vica govori o njegovom „čak noris statusu“.

„Bio sam deo različitih generacija. Igrao sam protiv bivšeg defanzivca Milana Paola Maldinija, a sada igram u timu sa njegovim sinom Danijelom. Ko zna, možda jednom zaigram i sa Danijelovim sinom, to bi bilo čudo.“

Ili ne bi?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.