“Čak i gangsteri imaju moral i etiku. Ovaj beli gangster u Beloj kući ne zna šta to znači”

4

Američki glumac, režiser i producent Robert De Niro ponovo je kritikovao predsednika Donalda Trampa, nazvavši ga “totalnim gubitnikom” i “neostvarenim gangsterom”, piše Gardijan.

De Niro već duže kritikuje Trampa i to vrlo oštro. Na prošlogodišnjoj ceremoniji dodele nagrada “Toni”, kada su ga pitali šta misli o američkom predsedniku, rekao je “je.enog” Trampa i da je predsednikov IQ vrlo nizak, preneo je portal Klix.ba.

De Niro je tokom nastupa na Late Showu sa Stivenom Kolbertom rekao da je pokušao da Trampu pruži šansu nakon što je izabran za predsednika, ali da se “tip pokazao kao totalni gubitnik”.

Dvostruki oskarovac uskoro se vraća u gangsterski žanr sa filmom “The Irishman” na Netflixu, koji će ga ponovno ujediniti s režiserom Martinom Skorseseom.

Kada je Kolbert upitao De Nira zašto je publika toliko zaljubljena u gangsterski žanr, odgovorio je: “Ljudi vole odmetnički tip, osim što sada imamo belog gangstera u Beloj kući”, rekao je De Niro. “Čak i gangsteri imaju moral i imaju etiku. Oni imaju svoje kodove i zna se kad nekome daju reč. Sve što imate je vaša reč. Ovaj tip, čak i ne zna što to znači”, rekao je De Niro.

De Niro je u januarskom intervjuu za Gardijan nazvao Trampa belim supremacistom.

“Mislio sam da će on kao Njujorčanin razumeti različitosti jednog grada, ali on je gori nego što se mislilo. Šteta je to. To je loše za ovu zemlju”, rekao je tada De Niro.

4 KOMENTARA

  1. Savetujem gangsteru De Niru da se provoza Njujorskim metroima pa da onda objasni white supremacy!

  2. Svi americki predsjednici su kriminalci posle Ajzenhauera.Noam Chomski to potvrdjuje i to je jasno kao dan.Ovaj dDe Niro je demokratska podguzna muva a upravo oni su pocinili vise zla po svjetu nego republikanci.Ti “neoliberaly” su jos veca govna i iza njih stoje Rotschilds,Soros braca Koch.Kako god da okrenes Amerika je zlo covecanstva,bruka i sramota civilizacije!

  3. Ne bih rekla da je Tramp baš najveći beli gangster koga je Bela kuća ikad imala. A ne vidim šta je toliko loše zbog Trampove politike amerikancima, pa i samom De Niru. Te, ako je Tramp gubitnik ja onda ne znam ko je na ovom svetu DOBITNIK.

Comments are closed.