Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga postavila je na svoj Instagram profil fotografiju sa maskom sa šiljcima i lancem, na kojoj piše „Chromatica“, omaž njenom poslednjem istoimenom albumu, poručivši: „Budite svoji, ali nosite masku“, čime se pridružila drugim javnim ličnostima koje pozivaju ljude da brinu o zdravlju sebe i drugih tokom tekuće pandemije koronavirusa.

„Verujem u ljubaznost prema sebi, zajednici i planeti“, dodala je ona u svom postu.

Pevačica je, takođe, pozvale neke svoje „sjajne prijatelje“ da prihvate izazov i „pokažu svoje maske“, među kojima su Barak i Mišel Obama, Opra Vinfri, Arijana Grande i Toni Benet, prenosi magazin People.

https://www.instagram.com/p/CCMFTRysr-N/?utm_source=ig_web_copy_link

Lejdi Gaga je u maju promovisala izlazak svog poslednjeg albuma sa pink maskom, koja se uklapa estetski sa albumom, „ukrašenom“ oštrim šiljcima. „Chromatica“ je već uhvatila zamah i „preti“ da postane najbolji album u 2020. kada se radi o ženskim izvođačima.

Ova dobitnica Gremija ostala je u kontaktu sa obožavaocima i tokom trajanja karantina, napisavši prošlog meseca na Instagramu da „misli na ceo svet i šalje ljubav“.

„Hodam u krug i razmišljam ponekad šta želim da kažem. Želim da kažem da vas volim“, dodala je pevačica.

Komentara

 1. Rodoljub
  6. jula 2020. 16:20

  Ова жена је сатанисти, а од таквих не примам савете.

  1. Anonimni
   9. jula 2020. 09:12

   Ova žena je originalna i ume da kaže i pošalje poruku. Pogledaj na youtubu njen preformans sa prošlogodišnje Met gale, al' video sa pripremama pa do izvođenja performansa. Takođe, prošlogodišnja dodela Oskara, svaki sekund je uvežban i isplaniran. Profi sve.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.