Pa, ako ste propustili spektakularno otvaranje novog auto-puta Miloš Veliki, a ne samo da želite da isprobate novi vreli asfalt, već kao svaki tvrdokorni fan auto-puteva želite da to učinite među prvima, Srpski ratni veterani iz Rakovice imaju nešto za vas.

Na Tviteru je osvanuo plakat na (pretpostavljamo) rakovičkoj banderi sa primamljivom ponudom: „Prva vožnja auto-putem Miloš Veliki, budite među prvima koji će uživati u vožnji novim auto-putem“, a planiran je i obilazak manastira Bogovađa, Valjeva i Petnice.

„Videćete, čuti i saznati sve o Valjevu, trećem gradu po značaju za kulturu i istoriju Srba“, ističe se na plakatu, a uz doplatu od 200 dinara, nudi se i kupanje u kompleksu termalnih bazena u Petnici.

Niko, naravno, nema objašnjenje kako je Valjevo avanzovalo u „treći grad po značaju za kulturu i istoriju Srba“, ali, eto, ako ste svugde bili, a niste u Valjevu, to vam je ko da nikad nigde niste išli, a sada je put do Valjeva lakši i brži nego ikad – novim auto-putem.

https://twitter.com/BJCalamity/status/1164121481347043335?fbclid=IwAR1OtJRWBwEH3n8Ep17_WyTMlQV7NNg_5AD_8e1eDp0jVQnRGOmd6r1MYpY

Korisnici Tvitera su, naravno, pokušali da odgonetnu status Valjeva, šta je nagrada za „najboljeg putnika“ i da li je u ponudu uključen i piknik na auto-putu kako bi se uživalo u pogledu na novi, sjajni asfalt.

https://twitter.com/IzCovek/status/1164458710892257280

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.