Priča oko glumice Demi Mur se ne stišava otkako su objavljeni njeni memoari „Inside Out“. Nova priča koja je zaintrigirala javnost jeste njen brak i razvod sa Brusom Vilisom, koga je srela u avgustu 1987. godine. Bila je tako jaka strast među njima da su se vrlo brzo venčali, i te prve bračne noći, Demi je zatrudnela. Posle 13 godina braka, Brus je želeo da, kako je navela Demi „je.eno radi sve što je želeo da radi“, i insistirao da ona ostaje kod kuće s decom umesto da gradi karijeru, piše „Dejli mejl“.

„Brus je insistirao da je sve u vezi sa mnom prelepo: moj strah i anksioznost je umotao u svoju ljubav“, napisala je u memarima. Ali, nju je i dalje mučio dugogodišnji problem s poremećajem u ishrani. Osećala se dobro samo kao majka, navela je.

„Možda je delovalo kao savršen život ali ako u sebi nosite ogromnu sramotu i nerazrešenu traumu, nijedna količina novca, nijedan upeh ili slava ne mogu to da popune.“ Ona dodaje da su se traume koje je nosila ona, i koju je nosio Brus, „srele“. Kaže da je sve bilo naizgled sjajno dok ona nije odlučila da se vrati karijeri. Brus joj je rekao da „nije siguran da želi da bude u braku“, a uskoro je shvatila i da ju je varao na setu. Ona mu je rekla da „ode“, ali on ipak nije bio siguran šta hoće. Na kraju su radili na tome da ostanu zajedno, i sve je opet bilo idealno kada je ponovo zatrudnela, a on „presrećan“. Ona kaže da su njih dvoje brzo ušli u obaveze braka, decu i porodicu, a on je jednostavno želeo da radi šta god želi.

„U osnovi je je.eno želeo da radi sve što je želeo. Imao je 36 godina, slavu i novac. Povežite.“

Posle trećeg deteta, ćerke koju je zamalo izgubia, shvatila je da su više posvećeni deci nego braku. Zapravo, da su oboje više želeli decu nego brak. Demi priznaje da je on vodio računa o dve ćerke, dok se ona oporavljala od trećeg porođaja.

Za ukupno dve godine Demi je snimila osam filmova, od kojih neke od najvažnijih u svojoj karijeri. Brus je, otkriva, bio promenljivog raspoloženja po pitanju braka i nikada nije znala šta on oseća u tom smislu, što je bol koja je aktivirala staru ranu koju joj je zadavala majka. Sve je to vodilo ka razvodu, posle kojeg su postali još bliskiji, „iako ne više u braku“.

Komentar(1)

  1. Mala
    27. септембар 2019. 09:19

    Nikad mi neće biti jasno zašto ovo rade? Memoari glumice! Novac? Da li im je život baš toliko prazan i jadan da mora ceo svet to da čita? Sujeta?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.