(Beta) – Premijerka Ana Brnabić izjavila je na televiziji „Prva“ da bi najbolje rešenje za krizu u Beogradu nakon izbora 17. decembra prošle godine bilo da se „formira vlast jer će se u suprotnom bespotrebno izgubiti najmanje šest meseci“.

Ona je istakla da je „vreme dragoceno i da ga nemamo za gubljenje, pogotovo ako se zna da bi na tim novim izborima rezultati bili gotovo identični onima od decembra prošle godine“.

„Iako rezultati istraživanja javnog mnjenja pokazuju da bi rezultati novih izbora bili gotovo identični decembarskim, lično smatram da bi lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ostvarila ubedljivu pobedu i da bi mogla samostalno da formira vlast“, podvukla je Brnabić.

Ona je dodala da se, koliko je njoj poznato, prvi put dešava da opozicija u nekoj zemlji od stranaca traži međunarodnu istragu i izmišlja kako bi ta istraga trebalo da izgleda.

„Traže, ne samo ukidanje suvereniteta, već i potpuno suspendovanje institucija sve do Skupštine, ali i zakona naše zemlje“, objasnila je Brnabić zaključujući, da „koliko je njoj poznato, tako nešto se prvi put dešava.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.