Brnabić: “Rezultati daju kredibilitet našim obećanjima o budućnosti”

0
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

(Beta) – Kandidatkinja na parlamentarnoj listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” Ana Brnabić rekla je danas tokom razgovora sa mladim privrednicima u Beogradu da je cilj današnje prezentacije da se predstave postignuti rezultati.

“Rezultati daju kredibilitet našim obećanjima o budućnosti. Kada smo davali ta obećanja pre nekoliko godina niko se nije usuđivao da poveruje da ćemo na kraju 2021. godine dostići prosečnu platu od 600 evra. U 2020. obećali smo platu od 900 evra do 2025. godine i podaci pokazuju da smo na putu da to i ostvarimo”, rekla je Brnabić, a saopštila Srpska napredna stranka.

Prema njenim rečima, ako Srbija nastavi svoj ekonomski uspeh do 2026. godine može da dostigne 1.000 evra prosečne plate i 500 evra prosečne penzije.

“Uspešan ekonomski rast nije nešto što određuje Vlada, već rezultat toga što svi zajedno radimo više. Ovaj uspeh pripada ljudima, a ne samo vladinoj politici – i oni treba da budu prvi koji uživaju u plodovima”, zaključila je Brnabić. 

Događaju su prisustvovali Goran Vesić i Goran Janković, koji su se saglasili da Srbija beleži brz rast i da je u poslednje dve godine lider, te da je glavni cilj da nastavimo put uspeha kako bismo u plodovima uživali svi – ne samo oni koji žive u centru gradova.