Brnabić: Ovo je bio pokušaj opozicije da stekne političke poene na najvećoj krizi od Drugog svetskog rata…

4
Foto: Nedeljnik

Premijerka Ana Brnabić osudila je pokušaj upada u Skuštinu Srbije i rekla da će “država i sve njene institucije zaštititi pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji”, javlja Radio-televizija Srbije.

“Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom koronavirusa od početka pandemije”, rekla je Brnabić.

Ona je za incidente okrivila opoziciju, uz ocenu da su njene pristalice “pokazale svoje pravo nasilničko lice, pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata”.

Rekla je i da broj novozaraženih u svetu svakog dana raste i da je zbog toga važno “da budemo jedinstveni i pružimo svu neophodnu podršku zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji”.

(Beta)

4 KOMENTARA

  1. zeno, ili ne znam ni sta si, kazes da si tata, skloni se vise i izvadi opoziciju iz tih poganih usta. Ane, idi se posveti tom detetu, ostavi nas na miru. Samo da te ne gledamo, a i ne slusamo. Nisi ni za gledanje ni za slusanje. Kraj vam se blizi, robija vas ceka.

  2. Koga danas predstavlja Brnabić, ona ima ista prava kao svaki građanin, ona više nije premijer, Srbija nema skupštinu, nema predsednika skupštine nema premijera i vladu.Vlada bezvlašće.

  3. To je bio narod kome je dosta života u “zlatnom dobu”.A premijerka sa svojom devojkom,Vucicem i njegovom decom, neka se vakcinise a našu decu neka ostave na miru.

  4. Ovo nije bila opozicija nega bagra koja iskoristila momenat da se politiuje na štetu opozicije.

Comments are closed.