Brnabić: “Neverovatna neodgovornost u EPS-u, toliki nivo nekompetentnosti…”

4
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da može da garantuje da neće biti restrikcija struje i da se elektroenergetski sistem polako podiže, blok po blok.

“Mislim da smo najgore prošli i da je najgore iza nas”, rekla je Brnabić novinarima posle puštanja u rad novog portala e-Konsultacije, a prenosi N1.

Ona je navela da bi bezbednosne službe trebalo da provere o čemu se radi jer je sve ono što se desilo neverovatno.

Neverovatno mi je da imate toliki stepen nekompetentnosti ili neodgovornosti u preduzeću koje dugi niz decenija sve to isto radi, rekla je Brnabić i dodala da je neverovatno da ispadne šest blokova odjednom.

4 KOMENTARA

  1. gospodjo Brnabic ja bih pre rekao da su svi vasi kadrovi oni koji su odgovorni za stanje u EPS-u ukljucujuci tz. VD direktora kome je mandat istekao pre 4 godine i on je sada kao obican gradjanin odgovoran za ceo sistem, a vi postavljate pitanje necije odgovornosti, nesposobnosti do cak sabotaze a vi ste zajedno sa g. Vucicem najveci saboter jer drzite ljude tamo gde im nije mesto jer ne znaju nista, nisu kompetentni i protivzakonski na takvim mestima. Drago mi je da vi i g-dj Mihajlovic garantujete da nece biti restrikcija, jer ako ih kojim slucajem bude ocekujemo svi gradjani da podnesete ostavke, to bi bilo normalno jer ste nesto garantovali. Ziveli

  2. Znaci kad ovi nekog napadnu, kao hijene su. Daleko od toga da nisu odgovorni, ali vi ste ih postavili, zar ne bi trebalo da stitite te ljude, da ih uputite da rad eposao kako treba. Naravno ovo je samo pocetak, sve nam tako funkcionise u drzavi, pa cepoceti i drugi delovi sistema da ispadaju, bas zbog nekompetentnih ljudi, kojih najvise ima u vladi.

  3. Neverovatna je kolicina licemerstva kako Ane Brnabic tako i Vucica i svih ministara u vladi. Nako tolike stete koju su napravili ISKLJUCIVO I JEDNINO CLANOVI I KADROVI SNS-a onaj v.d.direktor EPS-a koji zna se sta je bio pre i kakve su mu kvalifikacije smenjuje 4 direktora koji su daleko od lanca odgovornosti. Sta je sa predsednicom vlade, sta je sa resornim ministrm Mihajlovic i na kraju sa direktorom EPS-a. Da se n lazemo nema nikakve odgovornosti cita retorika i krajnje neodgovorno ponasanje cije milionske stete placa narod a ne Brnabicka, Vucic Mihajlovicka i sva ostala bulumenta SNS-a. Sram da vas bude.

  4. “Neverovatno mi je da imate toliki stepen nekompetentnosti ili neodgovornosti u preduzeću koje dugi niz decenija sve to isto radi, rekla je Brnabić…” Жалосно је толико непознавање могућности сопственог партијског чланства. Сада се само затворио круг некомпетентних партијаша, на свим нивоима у производњи енергије. И резултат је на столу.

Comments are closed.