“Brnabić ima ko da dočeka, pitanje je da li će ona naći vremena da dođe…”: Krivokapić reagovao na izjavu Vučića da premijerku Srbije u Crnoj Gori “nema ko da dočeka”

1
Kenzo TRIBOUILLARD / AFP / Profimedia

“Srpsku premijerku Anu Brnabić u Crnoj Gori ima ko da doček, ali je pitanje da li će ona naći vremena da dođe”, rekao je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić i poručio da Vlada neće odustati od pokušaja da normalizuje odnose sa Srbijom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da Brnabić ne može da ode Crnu Goru, jer, kako je naveo, nema ko da je dočeka.

Krivokapić je agenciji MINA rekao da nije pitanje ko će dočekati premijerku Srbije.

„Nego da li će ona naći vremena da dođe i da pozdravi sve one koji bi je rado videli u Crnoj Gori, jer je ona predsednica Vlade bratske i susedne Srbije“, istakao je Krivokapić.

Prema njegovim rečima, građani Srbije i Crne Gore žele da se odnosi normalizuju.

„I našem narodu ne bi trebalo ispostavljati probleme u vidu tehničkih pitanja hoće li premijerku dočekati otpravnik poslova ili ambasador. I u tom formalnom smislu ima je ko dočekati“, rekao je Krivokapić.

On je istakao da je poziv je i dalje otvoren „za naše najbliže susede, sa kojima delimo ljubav i brigu za naše građane, bilo da žive u Srbiji ili Crnoj Gori“.

„Dobrodošla je i ona i svako iz Srbije, jer mi nećemo odustati od pokušaja da normalizujemo odnose dve države“, poručio je Krivokapić.

Kako je naveo, odustati od toga značilo bi odustati od rođaka, braće, prijatelja, istorije, tradicije.

„A mi smo jedan režim, između ostalog, poslali u prošlost baš zbog činjenice da je hteo da nam upravo sve to oduzme“, dodao je Krivokapić.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ

1 KOMENTAR

  1. Поручи ти Вучићу да пошаље Свету Маровића, да је дочека. Држава Србија би уштедела и нешто новца, јер би Свето путовао само у једном правцу,… бар на неколико дугих година.

Comments are closed.