(Beta) – Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da je tragikomično kada osoba kao što je mandatarka Ana Brnabić dovodi u pitanje nečiji patriotizam i posvećenost nacionalnim interesima Srbije, jer sedi u vlasti „koja trguje Kosovom“.

„Ana Brnabić govori o interesima Srbije, a sedi u vrhu vlasti koja pregovara i trguje Kosovom i Metohijom kao na pijaci. Vlasti koja je nacrtala granicu između Srbije i Kosova, i koja potpisuje Vašingtonski sporazum kojim poziva Izrael da prizna nezavisno Kosovo“, rekao je Đorđević.

On je dodao da Brnabić toliko dobro brani interese Srbije da su firme njenog brata u poslednje dve godine „izvukle 40 miliona evra iz budžeta Srbije“ preko poslova sa javnim preduzećima i ministarstvima, za koje Đorđević smatra da su sumnjivi.

„Samo iz EPS-a je ta porodična manufaktura izvukla 20 miliona evra od 2018. godine. Podsetiću, prema javnim podacima, Ana Brnabić živi u stanu veličine 328 kvadratnih metara vrednosti pola miliona evra, koji otplaćuje sa platom premijerke koja iznosi tek nešto više od hiljadu evra. Meni se čini da je njeno zastupanje nacionalnih interesa Srbije odlično naplaćeno“, dodao je on.

Đorđević je ocenio da je država zarobljena u kriminalu i korupciji i da je „cela klika na vlasti veoma dobro naplatila učešće u prodaji Kosova i Metohije“.

„Srbija se budi i Srbija će biti oslobođena. Nećemo, kao što nam poručuje Ana Brnabić, ići u Rusiju da se bavimo politikom. Oslobađaćemo Srbiju… A ukoliko Ana Brnabić ima nešto protiv Rusije, slobodna je da to saopšti direktno (Sergeju) Lavrovu i (Vladimiru) Putinu – onda kada dođu, pošto u poslednje vreme zaobilaze Brnabićku i njenog šefa kao da su kužni. Umesto što glume heroje u nameštenim televizijskim emisijama“, dodao je Đorđević.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-457-od-15-oktobra/
https://www.nstore.rs/product/cedomir-antic-istorija-21-veka/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.