“Britni se neće uskoro vratiti na scenu, možda i nikad više”

1
Foto: Profimedia

Britanska pop princeza Britni Spirs možda nikada više neće moći da nastupa zbog problema sa mentalnim zdravljem, tvrdi njen dugogodišnji menadžer Leri Rudolf.

Britni (37) je imala zakazane probe za koncerte najavljivane već mesecima unapred, ali izgleda da nije spremna da se vrati na scenu, piše TMZ.

“Kao osoba koja vodi njenu karijeru, a na osnovu informacija koje su prenete profesionalcima i meni, koji radimo sa njom, ne bi trebalo da se vraća na koncerte u Las Vegasu, ni u bliskoj budućnosti i možda nikada više.”

On je za Varajeti rekao da peticije tipa “oslobodite Britni” nisu potrebne, aludirajući na to da je ona zadržana na psihijatrijskom lečenju protiv svoje volje.

“Razumem koliko je fanovi bole i podržavaju i ja to volim”, rekao je menadžer. On je takođe rekao da je dobro poznaje, jer je decenijama radio sa njom – od 1998. do 2004. i od 2008. do danas.

“Britni je ta koja je fokusirana na poboljšanje njenog zdravlja. Ona to insistira”, rekao je Lari. “Neka vreme bude običan građanin. Dajte joj vremena.”

Britni Spirs se oglasašavala na društvenim mrežama, rekavši fanovima da ne brinu za nju. Ona se povukla iz javnosti zbog teške bolesti oca, koji joj je bio najveća podrška tokom problema sa mentalnim zdravljem, a onda su se pojavile i spekulacije da je na rehabilitaciji bez svoje volje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.