“Britni je nagovestila da završava karijeru”: Menadžer pevačice o razlozima povlačenja

0

Lari Rudolf, menadžer pevačice Britni Spirs, koji je 25 godina vodio njenu, karijeru objavio je da se povlači i kaže da je razlog taj što mu je rekla da namerava da okonča karijeru.

Lari Rudolf, koji je pomogao Britnis Spirs da sklopi prvi ugovor u karijeri, rekao je da mu je 39-godišnja pevačica rekla da “namerava da se zvanično povuče” i da ga je to podstaklo da ode sa mesta njenog menadžera.

Odluka menadžera usledila je samo dve nedelje pošto je Britni Spirs pred sudom u Los Anđelesu rekla da je bila “prinuđena da nastupa protiv vlastite volje”.

Pevačica pokušava da okonča starateljstvo kojim otac upravlja njenim životom i finansijama od 2008. godine.

Nameru da podnese ostavku, Rudolf je objavio u pismu Britninom ocu Džejmiju Spirsu i sustaratelju Džodiju Montgomeriju.

“Prošlo je više od dve i po godine otkako smo Britni i ja poslednji put komunicirali, u to vreme me je ona obavestila da želi da napravi neodređenu pauzu u radu”, napisao je.

“Ranije danas, postao sam svestan da je Britni izrazila nameru da se zvanično povuče.

“Kao njen menadžer, verujem da je u Britninom najboljem interesu da odstupim iz njenog tima jer joj moje profesionalne usluge više nisu potrebne”, napisao je.

Naglasio je da “nikada nije bio deo starateljstva” i da nije upoznat sa mnogo detalja s tim u vezi, ali i da da je “neverovatno ponosan na ono što su postigli tokom 25 zajedničkih godina”.

“Želim Britni svo zdravlje i sreću na svetu i biću tu za nju ako joj nekad ponovo budem potreban, baš kao što sam i uvek bio”, zaključio je.