Bred Pit “potkačio” Anđelinu Džoli i nasmejao Dženifer Aniston: Govor o kojem se priča posle dodele SAG nagrada

2

Holivudski glumac Bred Pit osvojio je sinoć još jednu nagradu – SAG nagradu za sporednu ulogu u Tarantinovom filmu “Bilo jednom u Holivudu”, a osim o susretu sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, priča se i o njegovom govoru. Pit je definitivno bio zvezda večeri a mediji prenose njegov govor u kojem se, kako navode, osvrnuo na razvod od Anđeline Džoli.

Ono što je mnoge nasmejalo je to što je obraćajući se prisutnima rekao da mora da “osveži” profil na Tinderu i doda još jednu nagradu. Cela sala je prasnula u smeh, a na Internetu se deli video rekacije glumice Margo Robi i bivše supruge Dženifer Aniston.

“Ovo moram da dodam na svoj profil na Tinderu”, rekao je Pit i u svom govoru nije izdržao, a da ne pomene svoju već sada bivšu suprugu Anđelinu Džoli osvrnuvši se na razvod.

Pit se u govoru zahvalio brojnim kolegama s kojima je glumio u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, posebno “Leu, Margo Robi, stopalu Margo Robi, stopalu Margaret Kvali, stopalu Dakote Fening”.

“Hvala braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu… Da se razumemo uloga je bila teška – momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom…”, rekao je Pit i opet zasmejao celu salu, prenosi Varajeti.

“Upoznao sam veliki broj neverovatnih ljudi. Svi u ovoj sobi poznaju osećanja poput bola i samoće to prenosimo na ekrane…”, rekao je Pit te dodao da je na filmu već 30 godina i da ne zna zašto neki filmovi nekada budu priznati, a drugi ne.

2 KOMENTARA

  1. Nije na Tviteru, nego na Tinderu. I nije aludirao na Andjelinu, vec na suprugu svog lika u filmu. Kakva vest ni iz cega.

Comments are closed.