Glumac Bred Pit otkrio je neke intimne detalje o svom životu posle razvod, dodajući da je poslednjih godinu i po dana trezan i da je vreme da smanji broj uloga koje će igrati, piše Varajeti.

Pit je otkrio da je bilo prilično olakšavajuće otkrivati svoju mračnu stranu pred članovima Anonimnih alkoholičara tokom lečenja.

„Uradio sam sve što sam morao da uradim, tako da sam se oslobodio svojih privilegija da pijem“ rekao je za Tajms.

On je počeo da posećuje sastanke AA i otkrio da je s članovima sklopio bliska prijateljstva, jer je sa tom grupom muškaraca delio najpoverljivije i najmračnije delove svog života i sebe.

„Imate sve te muškarce koji sede u krugu i potuno su iskreni i otvoreni na način koji nikada nisam čuo“, rekao je za „Varajeti“. „Bio je to siguran prostor gde je bilo malo osude, a samim tim i malo samoosuđivanja.“

Pit je otkrio da je koristio neke lične borbe u stvaranju uloge za film“A Astra“. On je potpisao ulogu samo nekoliko meseci nakon što je Anđelina Džoli podnela papire za razvod.

„Imao sam neke privatne stvari u toku. Ostaćemo na tome“, rekao je. „Činjenica je da svi nosimo bol, tugu i gubitak. Veći deo vremena provodimo skrivajući to, ali to je tu, u vama. Pa samo otvorite te kutije.“

Bred kaže da je vreme za povlačenje i da će značajno smanjiti broj filmova u kojima će igrati. On tvrdi da je gluma „igra za mlađeg čoveka“.

„Biće sve manje toga za mene samo zato što imam druge stvari koje sada želim da radim“, kaže Pit. „Kada osećate da ste konačno zagrlili nešto, onda je vreme da idete da se zagrlite s nečim drugim.“

Tagovi

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.