Branbić: “Bager u Šapcu nije krenuo kroz gomilu, išao je dva, tri kilometra na sat. Bukvalno polako, polako, polako…”

5
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

(Beta) – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bager u Šapcu “nije krenuo kroz gomilu” i ocenila da je on išao “dva-tri kilometra na sat da slučajno nekog ne bi povredio”.

“On (vozač) je bagerom išao bukvalno, ja mislim dva-tri kilometra na sat, dakle išao je polako, polako, polako”, rekla je Brnabićeva televiziji Hepi.

Na pitanje da li je vozač bagera aktivista Srpske napredne stranke, premijerka je rekla da ne zna ko je, kao i da ne zna ko su bili ostali koji su letvama i čekićima pošli na demonstrante.

“Ako on čovek treba da krene na posao i ima nešto da radi taj dan i na taj posao ne dođe zbog 20, 50 ili 100 ljudi koji su blokirali taj put i on izgubi posao. Ko je onda kriv i kome on da se žali?”, rekla je Brnabićeva.

Bager koji je krenuo na okupljene građane tokom blokade saobraćaja u Šapcu vozio je, kako su ranije preneli mediji, Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.

5 KOMENTARA

  1. Svi smo misljenja da bi bagerista izgubio posao da nije polako, polako, polako isao kroz masu.

  2. Ako je krenuo na posao, odlicno se organizovao. Povukao je policiju sa mosta kako bi dosli maskirani navijaci sa motkama i cekicima da mu omoguce put do posla. Ja tako ne bih umeo da se organizujem. Svaka mu cast. Sad mora da odgovara zbog organizovanja grupe koja je nanela telesne povrede prolaznicima na mostu i za zloupotrebu polozaja sto je povukao policiju sa mosta.

Comments are closed.